Home > Patiënten > Zorg bij ACTA

Zorg-bij-ACTAHet Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) levert tandheelkundige zorg in de volle breedte van de academische beroepsuitoefening. Met vestigingen in Amsterdam en Almere heeft ACTA een uitgebreid verzorgingsgebied. Uw behandeling baseert ACTA op de nieuwste inzichten in de wetenschap. Daarbij staat de mondgezondheid centraal.

Reguliere tandheelkundige zorg

Bij ACTA kunt u terecht voor uw reguliere tandheelkundige zorg. Deze zorg is te vergelijken met de zorg die u ontvangt van een reguliere tandarts. Mondgezondheid bestaat uit meer dan alleen de tanden verzorgen. We begeleiden u daarom in het voorkomen van mondziekten, zodat u uw eigen gebit zolang mogelijk kunt behouden. Wij geloven dat daarvoor een goede en langdurige samenwerkingsrelatie nodig is tussen u en ACTA.

Meer informatie over de reguliere zorg:  
reguliere tandheelkundige zorg.

Specialistische tandheelkundige zorg

Voor bijzondere behandelingen die uw tandarts liever laat uitvoeren door een tandarts of specialist met meer ervaring, kan uw tandarts u verwijzen naar ACTA. Lees meer via specialistische zorg.

Kindertandheelkunde
Meld uw kind voor Kindertandheelkunde aan bij de Onderwijspraktijk van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Deze zorg is te vergelijken met de zorg die uw kind ontvangt van een reguliere kindertandarts. Met vestigingen in Amsterdam en Almere heeft ACTA een uitgebreid verzorgingsgebied, lees meer via kindertandheelkunde.

Mondhygiëne
Ook voor de mondhygiëne kunt u bij ons terecht. ACTA hoeft hiervoor niet uw eigen tandarts te zijn. In Amsterdam kunt u terecht bij de opleiding Mondzorgkunde van de Hogeschool InHolland en in Almere kunt u terecht in onze Onderwijspraktijk, lees meer via mondhygiëne.

Uw tandheelkundige zorg en meer

ACTA levert meer dan alleen reguliere en specialistische tandheelkundige zorg. Niet alleen uw tandheelkundige zorg is onze verantwoordelijkheid; wij zijn ook verantwoordelijk voor: het opleiden van de helft van de Nederlandse tandartsen; nascholing van tandartsen en het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek ter verbetering van de mondgezondheid in Nederland en daarbuiten.

Meer informatie over ACTA: 
ACTA in 245 sec.

Samenwerkingen

ACTA werkt nauw samen met de Stichting voor Bijzondere Tandheelkunde (SBT) en de opleiding Mondzorgkunde van Hogeschool inHolland.

SBT richt zich op behandelingen van patiënten die verwezen zijn in verband met bijzondere tandheelkundige problemen. 

Meer informatie over SBT:
SBT website.

De opleiding Mondzorgkunde van de Hogeschool InHolland is in ons pand gevestigd. Wilt u zich alleen inschrijven voor mondhygiënische behandeling, dan kan dat. kijk voor meer informatie onder Mondhygiëne.

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam

spamfuik@vu.nl