Home > Opleidingen > Dagje Proefstuderen ACTA

Dagje Proefstuderen ACTA

Open Dag scholierenTwee keer per jaar kunnen scholieren die geïnteresseerd zijn in de studie Tandheelkunde zich aanmelden voor een Dagje Proefstuderen bij ACTA. Op deze dag kunnen scholieren een college volgen, oefenen met boren en een rondleiding krijgen door het ACTA-gebouw.

Meld je eerst aan voor de voorlichtingsdag VU of UvA
Het is raadzaam om eerst een voorlichtingsdagen van de VU of de UvA te bezoeken voor je je aanmeldt voor het Dagje Proefstuderen bij ACTA. De algemene informatie over de studie Tandheelkunde krijg je tijdens de voorlichtingsdagen van de VU en de UvA. De voorlichtingsdag van ACTA is bedoeld als verdieping en om alvast te ‘proeven’ wat de studie Tandheelkunde inhoudt.

Het eerstvolgende Dagje Proefstuderen vindt donderdag 11 december 2014 plaats. Vanaf 1 december kun je je via deze website inschrijven voor deze dag. Houd de website daarom t.z.t. goed in de gaten. Kun je niet op 11 december 2014? Dan is er op donderdag 26 maart 2015 een nieuwe kans om een Dagje Proefstuderen bij ACTA bij te wonen. Meer informatie daarover volgt na het eerste Dagje Proefstuderen.

Meer informatie
Voor vragen over het Dagje Proefstuderen: proefstuderen@acta.nl. Voor inhoudelijke vragen over de studie, ga naar: studentenvoorlichting

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam

spamfuik@vu.nl