Home > Opleidingen > Proefstuderen

Tijdens minimaal vier sessies per studiejaar kun je als studiekiezer proefstuderen om ACTA beter te leren kennen en kennis te maken met de opleiding. Je volgt in een dagdeel enkele colleges en krijgt een rondleiding door het ACTA-gebouw.

Deze dagdelen maken onderdeel uit van de voorlichting om studiekiezers te ondersteunen bij het maken van de studiekeuze. Deelname is uitsluitend voor studiekiezers die verwachten mee te doen aan de selectie en plaatsing van februari 2018. Dit jaar zijn er minimaal vier mogelijkheden om mee te doen aan Proefstuderen. De data van de sessies worden uiterlijk eind september 2017 bekend gemaakt.

Aanmelden vanaf uiterlijk maandag 6 november 2017 om 07:00 uur
Je meldt je aan via een van de online formulieren die uiterlijk op de maandag na de Bachelordag van de VU en de UvA om 07:00 uur opengaat. Per sessie wordt een apart aanmeldformulier aangemaakt.
Let op! Om administratieve redenen sluit de aanmelding uiterlijk de woensdag voor Proefstuderen, ook al is de sessie nog niet vol. Kijk voor het exacte tijdstip te zijner tijd op de aanmeldpagina.

De laatste stap voor het inschrijven
Het Proefstuderen is voor die studiekiezers voor wie de studie tandheelkunde een haalbare en serieuze vervolgopleiding is. De eerste twee stappen uit de voorlichtingswegwijzer heb je al genomen voordat je gaat proefstuderen, waardoor je weet dat je kunt en wilt deelnemen aan de selectie.

Meer informatie
Ga naar de voorlichtingswegwijzer.

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam

spamfuik@vu.nl