Perskamer

Bent u op zoek naar een expert op tandheelkundig gebied? Heeft u vragen naar aanleiding van een persbericht of een van onze nieuwsbrieven? Neem dan contact op met de dienst Marketing & Communicatie van ACTA.

Marketing & Communicatie
ACTA persvoorlichting
Gustav Mahlerlaan 3004
1081 LA Amsterdam
tel. (020) 59 80678 (Alléén voor media. Patienten kunnen bellen via: contact)
e-mail: communicatie@acta.nl

Geen opnames zonder toestemming
ACTA zit in een fotogeniek pand, maar dat is geen openbaar gebouw. Dat betekent dat er niet zomaar gefilmd en gefotografeerd mag worden. Cameraploegen en fotografen mogen het pand betreden als zij medewerkers of studenten komen filmen/fotograferen die hun medewerking verlenen aan een interview of televisieprogramma. Daarvoor is wel altijd toestemming nodig van de dienst M&C die de aanmelding bij de beveiliging verzorgt. De dienst mag de toegang altijd weigeren als zij dat nodig acht. Let bij het filmen/fotograferen in het pand nog op het volgende: 

  • stoor patiënten, medewerkers en studenten niet, of als het niet anders kan zo min mogelijk;
  • houdt rekening met de privacy van onze patiënten, studenten en medewerkers; 
  • een fotograaf/filmploeg mag patiënten, medewerkers en studenten niet fotograferen/filmen in het pand, zonder dat ze daar toestemming voor hebben gegeven; 
  • als een behandeling wordt gefilmd/gefotografeerd dan moet er ook rekening worden gehouden met de hygiëneregels. Daarvoor vragen we onze HIP-deskundigen mee te kijken/denken.