Introductieweek voor aankomende ACTA-studenten

27-08-2018 | 30-08-2018

ACTA Amsterdam

Introductieweek voor aankomende ACTA-studenten

Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA)

Tandheelkunde

Overig

Op maandag 27 augustus start de ACTA-introductieweek! De leukste week van het jaar waarin je je jaargenoten, het ACTA-gebouw, de faculteitsvereniging Favervuta en de stad Amsterdam leert kennen. Je start je studie zoveel leuker als je erbij bent geweest.

Wees er vanaf de eerste dag bij.
De eerste dag staat in het teken van het regelen van wat praktische zaken en is voor alle aankomende studenten verplichtig gesteld vanuit ACTA. Zo wordt er onder andere een pasfoto van je gemaakt voor je persoonlijke ACTA-toegangspas, zodat deze de eerste collegedag voor je klaar ligt.

Wat kun je verwachten?
Het complete programma blijft nog even geheim. Het doel is in ieder geval om je jaargenoten alvast wat beter te leren kennen; dit is de groep waarmee je de aankomende 6 jaar gaat studeren. Gedurende de week zijn er daarom veel activiteiten en leuke feestjes gepland. Op donderdagavond 30 augustus wordt de week afgesloten met een spetterend eindfeest.

Geef je meteen op!
Je kunt je opgeven via introductieweek@acta.nl. Dan krijg je van ons alle benodigde informatie toegestuurd. We hopen jullie allen op deze fantastische week te ontmoeten.
 
Meer informatie volgt binnenkort
.
Voor vragen kan je ondertussen altijd mailen naar: introductieweek@acta.nl of naar de Facebookpagina gaan: https://www.facebook.com/ACTAintroweek2018. Tevens krijg je ook persoonlijk vanuit ACTA nog een brief over deze introductieweek en de start van je collegejaar.