Introductieweek voor aankomende ACTA-studenten

26-08-2020 | 28-08-2020

ACTA Amsterdam

Introductieweek voor aankomende ACTA-studenten

Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA)

Tandheelkunde

Overig

Op woensdag 26 augustus 2020 starten de ACTA-introductiedagen! Tijdens de introductie krijg je een rondleiding door het ACTA-gebouw, ontmoet je je jaargenoten, de faculteitsvereniging Favervuta en leer je de stad Amsterdam kennen. Nu de maatregelen versoepeld zijn, is het gelukkig toch mogelijk kennis te maken op ACTA met je medestudenten en toekomstige docenten met in achtneming van 1,5 meter afstand en dat we met kleine groepen het pand zullen betreden.

Wees erbij op 26 augustus

De introductie op woensdag 26 augustus staat in het teken van het regelen van wat praktische zaken en is voor alle aankomende studenten verplicht gesteld vanuit ACTA. Je krijgt onder andere je persoonlijke ACTA toegangspas en de sleutel van jouw locker. De andere dagen van de introductie zijn vrijblijvend, via introductieweek@acta.nl kan jij je hiervoor aanmelden. Wel raden wij je sterk aan om hier aan deel te nemen.   

Wat kun je verwachten?

Het complete programma is nog in ontwikkeling, zodat het goed aansluit bij de richtlijnen van het RIVM. Het doel blijft hetzelfde; je jaargenoten alvast wat beter leren kennen. Dit is de groep waarmee jij de aankomende zes jaar gaat studeren. Gedurende de introductiedagen zijn er daarom leuke, diverse activiteiten gepland. 

Meer informatie volgt begin augustus.

Vanwege de maatregelen en beperkte mogelijkheden is het programma nog volop in voorbereiding. 

Hou daarom deze website goed in de gaten voor informatie over de introductiedagen. Vanaf de eerste week van augustus vind je hier belangrijke updates. Ook via Instagram kan je de ACTA-introductieweek volgen. Vragen? Mail dan naar: introductieweek@acta.nl 

Geef je meteen op!

Je kunt je opgeven via introductieweek@acta.nl. We hopen jullie allen op 26 augustus te ontmoeten.