Golfevenement 2018

Deze lente vindt alweer de 21ste editie van het Golfevenement plaats voor studenten en medewerkers van ACTA, InHolland Mondhygiëne en SBT. Daarnaast zijn ook partners, alumni, oud-medewerkers en relaties welkom. In het bijzonder daagt de organisatie de leden van Favervuta uit hun swingkunsten op de baan te komen vertonen. Schrijf u in voor deze via het onderstaande inschrijfformulier

Datum:
Tijd:
Inschrijven tot:
zaterdag 2 juni 2018
vanaf 12:00 uur
uiterlijk 27 mei a.s. 17:00 uur (beperkt plaats, dus graag eerder ivm reservering!)

Voor zowel ervaren als startende golfers
Voor zowel ervaren golfers als degenen die eens willen kennismaken met deze sport is er een interessant programma georganiseerd. De wedstrijdspelers spelen voor de eer, de wisselbeker en het unieke Open Green Jacket (plus andere prijzen). De clinicideelnemers krijgen les van een ‘pro’, dat wil zeggen een professionele golfleraar. Deze zal eenieder spelenderwijs de eerste beginselen van het edele golfspel bijbrengen, waarbij ook enkele prijzen te veroveren zijn. Dit jaar is er voor gekozen het Golfevenement dicht bij huis te houden, op de mooie banen van Golfbaan De Hoge Dijk.

Locatie
Golfbaan De Hoge Dijk
Abcouderstraatweg 46
1105 AA Amsterdam Zuidoost
Zie voor meer informatie ook: www.dehogedijk.nl

Het programma
Ontvangst is vanaf ongeveer 12.00 uur, borrel en prijsuitreiking rond 18.00 uur.
Precieze tijden volgen na opgave.
Aansluitend bestaat de mogelijkheid om voor een vriendelijke prijs een gezellige maaltijd te genieten.

Inschrijfkosten
Dankzij de bijdrage van onze sponsors kunnen we de kosten voor deelname wederom zeer aantrekkelijk houden. U voldoet het totale bedrag cash op de dag zelf. De deelname aan de golfclinic zal in ieder geval voor studenten niet veel meer dan €15,- bedragen, voor medewerkers €25,-. Wedstrijdspelers krijgen daarnaast een aantrekkelijke korting op de reguliere greenfee. Meer informatie hierover volgt na aanmelding.


Meer informatie?
Neem gerust contact op met dr. Ronald Gorter via r.gorter@acta.nl.