Neem afslag s108 naar ACTA

Van vrijdag 2 september 2016 t/m mei 2017 is de De Boelelaan, het deel tussen de Beethovenstraat en de Europaboulevard, slechts beperkt in gebruik. Komt u met de auto? Maak dan gebruik van de afrit s108 (A10).

25-08-2016 | 16:21

De gemeente Amsterdam werkt in die periode onder andere aan de aanleg van ondergrondse kabels en leidingen. Dit heeft invloed op de bereikbaarheid van het ACTA-pand voor autoverkeer als u vanaf afrit s109 (A10) komt. Als u gebruik maakt van afrit s108 zult u geen verkeershinder door werkzaamheden ervaren via de Amstelveenseweg naar De Boelelaan.

Autoverkeer
  • Tijdens fase 3 zijn op de De Boelelaan drie rijstroken beschikbaar:
    • één rijstrook vanaf de Europaboulevard richting de Beethovenstraat;
    • twee rijstroken vanaf de Beethovenstraat richting de Europaboulevard. Vanaf april 2017 wordt deze rijrichting beperkt tot één rijstrook. 
  • De Antonio Vivaldistraat is gedurende deze fase afgesloten voor al het verkeer. Verkeer met een bestemming ten noorden van de De Boelelaan Oost wordt omgeleid en kan weer gebruik maken van de Tomasso Albinonistraat.
  • Vanuit de zijstraten van de De Boelelaan en op de De Boelelaan zelf is het alleen toegestaan om rechts af te slaan. Hiermee willen wij voorkomen dat autoverkeer de rijbaan gaat kruisen wat kan leiden tot extra filevorming. Voor verkeer dat als gevolg van de afslagbeperking op de De Boelelaan niet haar gebruikelijke route kan volgen wordt een omleidingsroute ingesteld via de Van Leijenberghlaan, Van Nijenrodeweg en de Europaboulevard.


Fiets- en voetgangers

Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het tweerichtingen fiets- en voetpad aan de zuidkant van de De Boelelaan. De route blijft dus open.

Meer informatie
Ga naar de website van de gemeente Amsterdam of neem contact op met Jeroen van der Linden van de gemeente Amsterdam via (06) 12 345 105 of via omgevingscoordinatie@zuidas.nl.

2016.09.02-2017.05 Werkzaamheden De Boelelaan (fase 3) (jpeg)