Gustav Mahlerlaan vanaf de Parnassusweg afgesloten

Van maandag 14 augustus tot en met zondag 10 september is de Gustav Mahlerlaan, het deel tussen de Pernassusweg tot aan ACTA, gesloten. Komt u met de auto? Om de Gustav Mahlerlaan te kunnen bereiken, wordt het autoverkeer omgeleid via de De Boelelaan

01-09-2017 | 13:19

De gemeente Amsterdam werkt in die periode onder andere aan de aanleg van ondergrondse kabels en leidingen voor een nieuw pand op de hoek Parnassusweg/Gustav Mahlerlaan (het NoMa House). Dit heeft invloed op de bereikbaarheid van het ACTA-pand voor autoverkeer als u vanaf de Parnassusweg komt. Als u via De Boelelaan naar ACTA rijdt, zult u geen verkeershinder door werkzaamheden ervaren. 

In eerste instantie zouden de werkzaamheden 3 september zijn afgerond. Door tegenslag bij rioleringswerkzaamheden loopt de planning achter. Dit betekent dat de Gustav Mahlerlaan vanaf de Parnassusweg langer blijft afgesloten, tot 10 september.

Autoverkeer
Het is niet mogelijk de Gustav Mahler te verlaten via de Parnassusweg. De  Acta, The Edge, P2, SC Buitenveldert en de blaashal blijven bereikbaar via de De Boelelaan/Gustav Mahlerlaan.

Fiets- en voetgangers
Fietsers en voetgangers kunnen wel gewoon langs het werkterrein.

Waar Zuidas weggebruikers deze zomer rekening mee moeten houden?
Deze zomer zijn er in Zuidas meerdere werkzaamheden waarvoor wegen deels of helemaal afgesloten moeten worden. De timing is bewust. Het werk zorgt voor ongemak en daarom kiest Zuidas een periode met verhoudingsgewijs minder verkeer. Meer weten, zie zomerwerken 2017.

Meer informatie
Amsterdam Zuidas Informatiecentrum
0800 5065 (altijd bereikbaar)
info@zuidas.nl
www.zuidas.nl