Geleidelijke start activiteiten ACTA vanaf 11 mei

ACTA ging op 16 maart dicht vanwege de coronacrisis en het tekort aan mondneusmaskers. Vanaf 11 mei gaat ACTA geleidelijk en stapsgewijs weer beginnen met haar activiteiten.

06-05-2020 | 13:37

Dat is alleen voor ons ingewikkelder dan voor normale tandartspraktijken. ACTA is een hele grote tandartspraktijk waar patiënten worden behandeld door medewerkers én studenten in kleine carrousels. Dat maakt het invoeren van de 1,5-meter-regel lastig. We zijn daarnaast ook afhankelijk van de beslissingen en richtlijnen van de RIVM, de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam en uiteraard is het belangrijk dat we over voldoende beschermingsmiddelen voor de behandelingen beschikken.

We gaan daarom vanaf 11 mei in stapjes open. Dat doen we uiteraard zo veilig en verantwoord mogelijk, ter bescherming van de gezondheid van onze patiënten en medewerkers. Zo moeten patiënten straks enkele gezondheidsvragen beantwoorden voor ze naar hun afspraak komen en wordt vóór de behandeling, via het oor, hun temperatuur gemeten. Ook beschikken we gelukkig weer over voldoende materialen, zoals mondkapjes, om aan de slag te kunnen.

Zodra behandelen weer mogelijk is, nemen wij contact op met onze patiënten.

Actuele informatie
Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen over het oronavirus: www.acta.nl/veelgestelde vragen voor de meeste actuele informatie.