Vanaf 15 juni start ACTA weer met inplannen alle zorg

Vanaf 15 juni biedt ACTA weer zorg tot het maximaal haalbare. We denken dat we dat intussen verantwoord kunnen doen. Dat betekent dat alle patiënten vanaf maandag 15 juni weer ingepland kunnen worden voor behandelingen. Dat doen we uiteraard zo veilig en verantwoord mogelijk, ter bescherming van uw en onze gezondheid.

16-06-2020 | 13:23

We houden ons vanaf 15 juni nog steeds aan alle maatregelen vanwege het coronavirus. Zo gaan we u enkele gezondheidsvragen stellen voor u naar de afspraak komt. En we gaan voor de behandeling via uw oor uw temperatuur meten.

Afspraak
Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. U hoeft dus zelf niets te doen.

In de zomer en ‘s avonds
Tijdens de zomerperiode blijven we open voor behandelingen. En we zijn ook aan het onderzoeken of het mogelijk is om ’s avonds tussen 18.00-21.00 uur te behandelen. Dan kunnen we het aantal mensen in het pand zoveel mogelijk spreiden.

Neem liever geen begeleiding mee
Hoe meer mensen er in het gebouw rondlopen, hoe lastiger het is om 1,5 meter afstand te houden. Daarom is het belangrijk dat u zonder begeleiding naar uw afspraak komt. Heeft u de begeleiding echt nodig? Dan mag die persoon uiteraard wel mee komen.

Voor meer informatie
Veelgestelde vragen coronavirus