Onderzoek in opdracht

Zoekt u een gerenommeerde partner voor uw onderzoek, wilt u samenwerken met topwetenschappers, of streeft u naar optimale ontwikkeling van uw product? Dan is ACTA uw aangewezen partner.

ACTA research aan de top
Wij behoren internationaal tot de top-5 onderzoekinstituten op het gebied van de tandheelkunde. Ons onderzoek bestrijkt de volle breedte van het tandheelkundig vakgebied en heeft raakvlakken met zowel geneeskunde, biologie en scheikunde als psychologie. Onze beide moederuniversiteiten, de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam, waarderen het onderzoek zeer hoog. Onze research behoort dan ook tot de zwaartepunten van het universitaire onderzoek

Ontwikkeling en innovatie
ACTA heeft excellent opgeleide wetenschappers en beschikt over de modernste apparatuur in een geheel nieuw gebouw. We zijn betrokken bij productontwikkeling en doen patiëntgebonden onderzoek.

Ons onderzoek richt zich onder andere op preventie en mondgezondheid, ontwikkeling van nieuwe materialen en andere technieken op het gebied van de tandheelkunde. 

Samenwerking
ACTA verricht interdisciplinair onderzoek. Er zijn samenwerkingsverbanden met toonaangevende nationale en internationale onderzoekcentra en met het bedrijfsleven. Daarom is het mogelijk voor complexe onderzoeksvragen informatie in te winnen en onderzoek te laten uitvoeren bij verschillende discplines. De verhuizing naar de nieuwe hoofdlocatie aan de Zuidas, naast het Vumc, is een grote stimulans voor nieuwe samenwerkingsverbanden.

ACTA Dental Research b.v.
Het onderzoek voor opdrachtgevers is ondergebracht in de ACTA Dental Research b.v. (ADR). Voor opdrachtgevers is ADR de contractpartner, omdat ACTA zelf geen rechtspersoon is. Dat levert kortere lijnen en snellere besluitingvorming op tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Opdrachten die u bij de ADR onderbrengt worden door gerenommeerde ACTA-wetenschappers voor u uitgevoerd. Wij zijn altijd geïnteresseerd in uw vragen en wensen.

Contact
Voor meer informatie over de mogelijkheden om toonaangevend onderzoek door ACTA te laten verrichten, kunt u contact opnemen met ir. Willem Fokkema via w.t.fokkema@acta.nl. empty Wij zijn er niet alleen voor onze studenten en patiënten, maar ook voor advisering van het bedrijfsleven op tandheelkundig gebied.