Patiënten

Orthodontie - Patienten

Meestal worden patiënten voor een beugel door de tandarts doorverwezen naar de orthodontist. Maar dat is niet altijd het geval. Ook zonder verwijzing van de tandarts kunt u bij de sectie Orthodontie van het ACTA een afspraak maken voor een orthodontische behandeling.

Een afspraak maken gaat via Afspraak en Informatie van het ACTA,  020-5980380. U krijgt dan binnen enkele weken een oproep voor een intake gesprek.  Daarna wordt met u besproken welke behandeling het best geschikt is. In principe heeft de sectie Orthodontie geen wachtlijst.

Het verplaatsen of afbellen van afspraken
.
Afspraken moeten bij verhindering minimaal 24 uur van te voren afgebeld worden. Dit kan door te bellen met 020-5980610/020-5980611 of door een e-mail te sturen naar Orthodontie@acta.nl.

Second Opinion
Wilt u een bevestiging dat de orthodontische behandeling de goede weg opgaat, of u bent niet helemaal tevreden over het voorgestelde behandelplan of behandeling? Bij ACTA kunt u een Second Opinion of een tweede mening vragen. Uw gebit wordt door een onafhankelijk orthodontist van ACTA bekeken. Vervolgens krijgt u over datgene wat met u is besproken een verslag.

Voor het maken van een afspraak voor een second opinion kunt u bellen met Afspraak & Informatie van het ACTA: 020-5980380.

Meer weten?
Bent u verwezen of wilt u patiënt worden?
Kostenoverzicht