Parkeren mindervaliden

Voor mindervaliden zijn twee mogelijkheden om te parkeren bij ACTA. 

Auto's en busjes van maximaal 1,9 meter hoog in de parkeergarage P2

In parkeergarage P2 onder het ACTA-pand, kunt u uw auto parkeren op de gereserveerde parkeerplekken vlakbij de voetgangersuitgang. Hier vindt u ook een lift. 
Het navigatieadres is Gustav Mahlerlaan 3004, 1081 LA, Amsterdam. 
Op vertoon van uw gehandicaptenparkeerkaart en uw inrijkaartje, kunt u bij de ACTA-patiëntenbalie na afloop van uw behandeling een uitrijkaartje meekrijgen. De status van uw gehandicaptenparkeerkaart wordt in ons patiëntendossier genoteerd zodat u die bij uw volgende bezoek niet opnieuw hoeft te laten zien. 
Let op! Parkeert u met uw bus of auto op de parkeerplekken aan de straatkant, dan riskeert u een aanzienlijke boete.

Bussen van minimaal 2 meter en maximaal 3 meter hoog aan de straatkant

Personenbusjes van deze hoogte kunnen voor een beperkte tijd parkeren in de aangegeven parkeervakken voor de entree van het ACTA-pand aan de Gustav Mahlerlaan. Zorg ervoor dat u de gehandicaptenparkeerkaart zichtbaar plaatst achter de voorruit. Rechtmatig parkeren is op deze plekken kosteloos. 
Voor mindervaliden die zeer slecht ter been zijn of met een brancard het gebouw vervoerd worden, is er de mogelijkheid om op het trottoir pal voor de ingang van het ACTA-pand afgezet te worden. De chauffeur van het busje dient hierbij de aangegeven route en de aanwijzingen op te volgen. Op deze plek kan uw chauffeur/begeleider niet parkeren of even wachten in de auto. 

Meer informatie?

In de loge van de parkeergarage, links van de inrijslagboom, zitten medewerkers van parkeerbeheer. Informatie over de parkeergarage vindt u op www.parkerenbijvu.nl en/of www.parkerenbijvu.nl/contact. Of neem contact op met ACTA via (020) 598 03 80. 

Plattegrond mindervaliden