Het behandeltraject in het kort

De eerste afspraak
Uw eerste afspraak bij ACTA is een aannameconsult. Tijdens dit consult onderzoekt de behandelaar op basis van een eigen onderzoek en de verwijzing van uw tandarts, wat de beste behandelmethode is. De behandelaar informeert u en uw tandarts hierover. U krijgt ook de tijd om uw behandelaar te informeren over uw gezondheid en andere zaken waarvan u denkt dat deze invloed kunnen hebben op uw behandeling. Lees meer via informeren van behandelaar.

Wat meenemen naar uw afspraak bij ACTA?
Vóór uw aannameconsult controleren wij uw gegevens bij de patiëntenbalie op de begane grond, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn. Hiervoor hebben wij bepaalde documenten nodig. Lees meer via meenemen naar uw afspraak.

Het behandeltraject
De behandelaar legt het verdere behandeltraject aan u uit aan de hand van uw persoonlijk behandelplan. Voor de tarieven van een behandelplan ga naar: tarieven > behandelplan (pag.5), voor meer informatie: behandelplan opstellen.

Terug naar uw eigen tandarts
Nadat uw behandeling bij de stafkliniek is afgerond, informeert de behandelaar uw eigen tandarts over het behandeltraject en de behaalde resultaten.