Vertrouwelijke berichten via ZIVVER

Zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met (privacy)gevoelige informatie is een essentieel onderdeel van het werk van ACTA. Wij streven continu naar het leveren van uitstekende en veilige ondersteuning voor onze patiënten en relaties. Hiertoe behoort ook de garantie dat privacygevoelige informatie veilig wordt uitgewisseld. Dit is nodig omdat de huidige kanalen – zoals ‘gewone’ e-mail, fax of post - in toenemende mate kwetsbaar of inefficiënt zijn. Met het oog op de toenemende cyberdreigingen, wil ACTA de beveiliging van haar communicatie met stakeholders verbeteren.

ACTA gaat ZIVVER gebruiken voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.
Vanaf 1 augustus 2018 zet ACTA ZIVVER in om veilig met u te e-mailen, chatten en bestanden uit te wisselen. ZIVVER is een Nederlands bedrijf dat zich onderscheidt van andere oplossingen door haar gebruiksvriendelijkheid in combinatie met veiligheid. ZIVVER versleutelt berichten met vertrouwelijke inhoud zoals patiëntgegevens, BSN-nummers of concurrentiegevoelige data. Op deze manier kunnen alleen verzender en ontvanger bij de informatie.

Wat merkt u van het gebruik van ZIVVER?
Voor u betekent dit dat u binnenkort beveiligde communicatie via ZIVVER van ons ontvangt. U krijgt deze berichten gewoon in uw e-mail. Als u zelf geen ZIVVER gebruikt, bevat de e-mail een link naar een beveiligde omgeving waarvoor u een SMS of wachtwoord ontvangt om het bericht te lezen. U hoeft geen ZIVVER-account te maken om het bericht te lezen of om erop te reageren.
  In dit filmpje  ziet u hoe iemand zonder ZIVVER-account een bericht ontvangt en leest. Zelf een (gratis) ZIVVER-account maken is erg gemakkelijk en zorgt ervoor dat u niet elke keer een code hoeft in te vullen. Met een eigen account kunt u ook veilig communiceren via ZIVVER, bijvoorbeeld direct vanuit Outlook.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ACTA!
Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. U kunt ons via het
  formulier op de website  op de hoogte stellen van wijzigingen.

Meer informatie
Door voor ZIVVER te kiezen, kiest ACTA voor de beste vorm van informatiebeveiliging. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij zorgzaam met uw privacy omgaan. Mocht u vragen hebben over of bezwaar hebben tegen het veilig versturen van informatie via ZIVVER, laat het ons dan weten. Meer informatie over ZIVVER vindt u op
  https://www.zivver.com  en http://support.zivver.com/.

Gebruik ZIVVER voor vertrouwelijke berichten - beeld