Afspraak maken

Vrouw belt met patiënt in het callcentre

U kunt een afspraak maken via de telefoon of aan een van de balies tijdens uw bezoek aan ACTA. Na uw eerste afspraak bij ACTA wordt u door ACTA gebeld voor het maken van een nieuwe afspraak. Dan hoeft u dus niets te doen. Heeft u een afspraak bij ACTA? Dan ontvangt u een herinnering per sms en/of e-mail.

Speciale zorg

Wilt u een afspraak maken bij een van onze speciale klinieken? Dan heeft u een verwijsbrief nodig van uw eigen tandarts, arts of medisch specialist. Heeft uw eigen tandarts, arts of medisch specialist de verwijsbrief al naar ons doorgestuurd? Dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wilt u de mening van een andere tandarts?

Wilt u graag de mening horen van een andere tandarts? Vraag dan een second opinion of een advies aan. Dat houdt in dat een onbekende tandarts u opnieuw onderzoekt en adviseert. Voor een second opinion is een plan nodig met daarin de voorgestelde behandeling van uw eigen tandarts. Dat plan wordt tijdens uw afspraak bij ACTA beoordeeld. Heeft u geen plan van uw eigen tandarts, maak dan een afspraak voor een advies.