Speciale zorg

Zorgverlener behandelt baby met schisis

U kunt bij onze speciale klinieken terecht als uw tandarts, huisarts of medisch specialist u naar ons heeft doorgestuurd. Dat gebeurt meestal als hij of zij een bepaalde behandeling liever laat uitvoeren door iemand met meer ervaring. Wij helpen uw tandarts, huisarts of medisch specialist dan met het verbeteren of het behouden van de gezondheid van uw gebit. Dan doen we altijd in samenwerking met u en uw tandarts, huisarts of medisch specialist.

Verwijsbrief

U kunt bij onze speciale klinieken terecht als u een verwijsbrief heeft ontvangen van uw eigen tandarts, huisarts of medisch specialist. Heeft u die niet ontvangen? Vraag die dan aan bij uw eigen tandarts, huisarts of medisch specialist. Heeft u een verwijsbrief? Vul dan het digitale inschrijf-/contactformulier in. U kunt een kopie van uw verwijsbrief toevoegen aan het digitale formulier. U kunt uw kopie ook per post naar ACTA versturen.

De verschillende vakgebieden

ACTA heeft 18 tandheelkundige vakgebieden. We werken ook samen met de afdeling Kaakchirurgie van Amsterdam UMC.

Behandelingen bij onze speciale klinieken

Wordt u behandeld in een van onze speciale klinieken? Onze tandartsen en specialisten bepalen welke behandeling het beste bij u past. Dat doen ze op basis van:

  • uw eerste afspraak bij een van onze speciale klinieken;
  • de informatie van uw eigen tandarts, huisarts of medisch specialist,

U en uw eigen tandarts, huisarts of medisch specialist worden daarover geïnformeerd.