Contact en voorlichting

Bereikbaarheid onderwijsbureau

Vanwege de uitbraak van het coronavirus werken alle medewerkers van het onderwijsbureau thuis. Hierdoor zijn wij beperkt telefonisch bereikbaar. Op maandag tot en met vrijdag kan je tussen 12:00 en 13:00 uur het onderwijsbureau voor dringende vragen telefonisch bereiken via: (020) 598 08 45.

Geen dringende vraag? Stuur dan een mail naar: onderwijsbalie@acta.nl. Als het niet mogelijk is om jouw vraag per e-mail te beantwoorden, dan vragen wij jou om een telefoonnummer te mailen. Een medewerkers van het onderwijsbureau neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Studenten

  • Heb je een vraag over cijferregistratie, afstuderen, ACTA/VUnet  en vak en/of (her)tentamen aanmeldingen? Stel dan eerst je vraag via ons e-mailadres onderwijsbalie@acta.nl.
  • Heb je vragen over het rooster of de groepsindeling? Dan kan je een e-mail sturen aan planningsbureau@acta.nl. Voor dringende vragen is het planningsbureau ook telefonisch bereikbaar via: (020) 598 01 54 voor vragen over de Rooster & Groepsindeling Bachelor, (020) 598 06 92 of (020) 598 02 85 voor vragen over de Rooster & Groepsindeling Master en via (020) 598 03 41 voor vragen over de Rooster & Groepsindeling Oral Health Sciences
  • Wil je een afspraak maken met een studieadviseur? In deze periode van beperkte aanwezigheid, werken de studieadviseurs vooral vanuit huis. Je kunt de studieadviseurs per e-mail bereiken (studieadviseurs@acta.nl) of je kunt direct een afspraak maken voor telefonisch overleg in de digitale agenda van de studieadviseurs. De studieadviseur belt je dan op de afgesproken dag/tijd. Mocht je op een andere dag/tijd dan beschikbaar is in het afsprakensysteem een afspraak willen maken met de studieadviseurs, stuur dan even een mail. Zie voor alle actuele informatie over de bereikbaarheid ACTAnet Studieadvies. 
  • Ben je te laat met aanmelden voor een tentamen? Neem dan contact op met de examencommissie via: examencommisieonderwijs@acta.nl. Ook het secretariaat van de examencommissie is voor dringende vragen tussen 12.00 en 13.00 (niet op woensdag) telefonisch bereikbaar via (020) 598 05 35.
  • Boeken of artikelen nodig? Mail dan naar mediatheek@acta.nl.
  • Wil je een melding doen van een (mogelijke) corona-besmetting? Stuur dan een e-mail naar zorgbeleid@acta.nl.
  • Heb je vragen die te maken hebben met corona of de maatregelen? Stuur dan een e-mail naar coronavragen@acta.nl.

Studiekiezers

Heb je vragen als studiekiezer over de opleiding? Kijk dan eerst op onze website of je de informatie kan vinden op de onderwijspagina. Kom je er niet uit? Stuur dan een e-mail aan onderwijsbalie@acta.nl

Als het niet mogelijk is om jouw vraag per e-mail te beantwoorden, dan vragen wij jou om een telefoonnummer te mailen. Een medewerkers van het onderwijsbureau neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op.

T: (020) 598 08 45 (bereikbaar tussen 12:00 en 13:00 uur, voor dringende vragen)

Postadres

Gustav Mahlerlaan 3004
1081 LA Amsterdam