Bijeenkomsten

Elke bijeenkomst duurt een week. Dit is een week vol met vergaderingen, discussies en presentaties, maar ook met een uitgebreid sociaal programma. Zo’n programma kan bijvoorbeeld zes dagen duren.
Voor de presentaties worden meerdere belangrijke sprekers uitgenodigd. Denk hier bij aan de grote tandheelkundige merken, zoals Oral-B, Johnson & Jonhson, Proctor & Gamble, Colgate enzovoorts. Zij zijn naast spreker ook de hoofdsponsoren van de vereniging en laten de nieuwste ontwikkelingen zien binnen hun branche. Daarnaast zijn ze erg geïnteresseerd in de Europese tandheelkunde studenten. Zij zijn hun toekomst.

Er wordt − zoals bij elke vereniging − ook gestemd over bepaalde zaken. Bijvoorbeeld over een nieuwe samenwerking met een bedrijf of het toevoegen van een nieuw land en nieuwe leden bij de vereniging, want de EDSA wordt steeds groter en telt nu 26 landen. Als de ochtend vol met serieuze gesprekken voorbij is, staat er nog een leuk sociaal programma gepland. Er wordt gezamenlijk gegeten en elke avond wordt er een themafeestje georganiseerd. Daarnaast is er elke bijeenkomst een gala-avond, op de mooiste locaties, met een luxueus diner en entertainment.

Gelukkig houd je tijdens de bijeenkomsten nog voldoende vrije tijd over om de betreffende stad te verkennen. Dat maakt elke bijeenkomst speciaal.