Sporten bij de VU

Voor studenten en medewerkers die naast hun studie of werk nog sportief bezig willen zijn, is er het Sportcentrum VU en een fitnesscentrum op de campus.

Uilenstede
Het Sportcentrum VU bevindt zich op Uilenstede, niet zo ver van de VU zelf. Je kunt er meer dan 25 sporten beoefenen, van aikido tot zwemmen. Naast de sporten die op het sportcentrum worden gegeven, worden er ook tennisbanen verhuurd en schaatslessen gegeven. Veel studenten maken gebruik van dit ruime aanbod, want het is niet alleen voordelig, het is er ook nog eens erg gezellig. En de eerste weken van september kun je gratis kennismaken met een groot aantal sporten!

OZW gebouw
Het VU fitnesscentrum bevindt zich in het OZW gebouw. De ruimte bevat de meest moderne apparatuur waar je veilig kunt sporten onder uitstekende begeleiding. Behalve fitness worden er ook body and health producten aangeboden zoals massages, voedingsadviezen en fysiotherapie. Locatie OZW: (naast het hoofdgebouw) Boelelaan 1107, 1081 HV Amsterdam. Telefoon: 020 598 3656  Open: maandag - vrijdag: 07.15 - 20.00 uur (zaterdag - zondag: gesloten).