Opleidingen

Bachelor Tandheelkunde

Ieder jaar kan slechts een beperkt aantal eerstejaarsstudenten starten met de opleiding Tandheelkunde. Voor het studiejaar 2018-2019 zijn er bij ACTA 144 plaatsen beschikbaar. Er is maar één manier om een studieplaats tandheelkunde bij ACTA te bemachtigen en dat is via selectie.

Master tandheelkunde

Na de masteropleiding ben je tandarts. Je kunt je inschrijven in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en je mag zelfstandig patiënten behandelen. Het grootste deel van de afgestudeerden werkt in een groeps- of solopraktijk.

Oral Health Sciences, MSc (postgraduate)

The postgraduate Master’s programme in Oral Health Sciences is a three-year degree programme offered by the Academic Centre for Dentistry Amsterdam (ACTA).

Specialisatie

De tandheelkunde kent twee specialismen: orthodontie en kaakchirurgie.

Nascholing ADE

ACTA Dental Education is het adres voor bij- en nascholing binnen de tandheelkunde. We bieden cursussen, workshops, symposia, masterclasses, leergangen, e-learnings en het Quality Practice programma aan. Daarnaast is het mogelijk om een cursus op locatie, bijvoorbeeld in uw praktijk, te organiseren. Op onze website www.acta-de.nl vindt u meer informatie over ons aanbod.