Bij- en nascholing ADE

ACTA Dental Education BV

ACTA Dental Education is hét adres voor bij- en nascholing binnen de tandheelkunde. We bieden over de gehele breedte van de tandheelkunde cursussen, workshops, symposia, masterclasses, leergangen, e-learning en het QualityPractice programma aan. De meeste bij- en nascholing vindt plaats op ACTA, maar het is ook mogelijk om een cursus op locatie, bijvoorbeeld in uw praktijk, te organiseren. Op onze website www.acta-de.nl vindt u meer informatie over ons aanbod, voor tandartsen, mondhygiënisten, (preventie)assistenten en andere mondzorgprofessionals.

QualityPractice
Het QualityPractice lidmaatschap biedt tandartsen en mondhygiënisten betrouwbare, klinisch relevante en actuele nascholing waarmee KRT/KRM punten kunnen worden behaald. Binnen het lidmaatschap heeft u de keuze uit diverse themadagen, PAOT cursussen en e-learning (ook voor assistenten). Daarnaast ontvangt u het QualityPractice tijdschrift en kunt u de bijbehorende kennistoetsen maken om KRT punten te behalen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van QualityPractice: www.qualitypractice.nl.

ACTA Talks
Bent u geïnteresseerd in een spreker van ACTA voor een van uw eigen evenementen? Of heeft u een onderwerp waar u een spreker bij zoekt? Kijkt u dan eens op de website van ACTA Talks: www.acta-de.nl/acta-talks. Wij helpen u graag verder!

Evenementen en facilitaire verhuringen
Wilt u een evenement organiseren op ACTA of een zaal huren? Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte!

Contact
Voor vragen kunt u contact met ons opnemen per e-mail via ade@acta.nl of telefonisch op 020-5980308.