Nascholing ADE

ACTA Dental Education BV

ACTA Dental Education is het adres voor bij- en nascholing binnen de tandheelkunde. We bieden cursussen, workshops, symposia, masterclasses, leergangen, e-learnings en het Quality Practice programma aan. Daarnaast is het mogelijk om een cursus op locatie, bijvoorbeeld in uw praktijk, te organiseren. Op onze website www.acta-de.nl vindt u meer informatie over ons aanbod.

Quality Practice
Het lidmaatschap van Quality Practice biedt tandartsen, mondhygiënisten en assistenten de keuze voor betrouwbare, klinisch relevante en actuele nascholing. Binnen het lidmaatschap heeft u recht op het volgen van themadagen (tandartsen en mondhygiënisten) of een update-dag (assistenten). Daarnaast ontvangt u het Quality Practice tijdschrift en kunt u e-learnings bekijken. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Quality Practice: www.qualitypractice.nl.

ACTA Talks
Bent u geïnteresseerd in een spreker van ACTA? Kijk dan op de website van ACTA Talks: www.acta-de.nl/acta-talks. Heeft u een onderwerp waar u een spreker bij zoekt? Wij helpen u graag verder!

Evenementen en facilitaire verhuringen
Wilt u een evenement organiseren op ACTA of een zaal huren? Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte!

Contact
Voor vragen kunt u contact met ons opnemen per e-mail (ade@acta.nl) of telefonisch (020-5980308).