Onderwijsbalie

BEREIKBAARHEID ONDERWIJSBUREAU

Vanwege de uitbraak van het coronavirus werken alle medewerkers van het onderwijsbureau thuis. Hierdoor zijn wij beperkt telefonisch bereikbaar. Op maandag tot en met vrijdag kan je tussen 12:00 en 13:00 uur het onderwijsbureau voor dringende vragen telefonisch bereiken via: (020) 598 08 45.

Geen dringende vraag? Stuur dan een mail naar: onderwijsbalie@acta.nl. Als het niet mogelijk is om jouw vraag per e-mail te beantwoorden, dan vragen wij jou om een telefoonnummer te mailen. Een medewerkers van het onderwijsbureau neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op.

STUDENTEN
• Heb je een vraag over cijferregistratie, afstuderen, ACTA/VUnet  en vak en/of (her)tentamen aanmeldingen? Stel dan eerst je vraag via ons e-mailadres onderwijsbalie@acta.nl.
• Heb je vragen over het rooster of de groepsindeling? Dan kan je een e-mail sturen aan planningsbureau@acta.nl.

T: (020) 598 01 54 Rooster & Groepsindeling Bachelor alleen voor dringende vragen
T: (020) 598 06 92  of T: (020) 598 02 85 Rooster & Groepsindeling Master alleen voor dringende vragen
T: (020) 598 03 41 Rooster & Groepsindeling Oral Health Sciences alleen voor dringende vragen

• Wil je een afspraak maken met een studieadviseur? In deze periode van beperkte aanwezigheid, werken de studieadviseurs vooral vanuit huis. Je kunt de studieadviseurs per e-mail bereiken (studieadviseurs@acta.nl) of je kunt direct een afspraak maken voor telefonisch overleg in de digitale agenda van de studieadviseurs. De studieadviseur belt je dan op de afgesproken dag/tijd. Mocht je op een andere dag/tijd dan beschikbaar is in het afsprakensysteem een afspraak willen maken met de studieadviseurs, stuur dan even een mail. Zie voor alle actuele informatie over de bereikbaarheid ACTAnet Studieadvies.

• Ben je te laat met aanmelden voor een tentamen? Neem dan contact op met de examencommissie via: examencommissieonderwijs@acta.nl. Ook het secretariaat van de examencommissie is voor dringende vragen tussen 12.00 en 13.00 (niet op woensdag) telefonisch bereikbaar.
T: (020) 598 05 35

• Boeken of artikelen nodig? Mail dan naar mediatheek@acta.nl.
• Wil je een melding doen van een (mogelijke) corona-besmetting? Stuur dan een e-mail naar zorgbeleid@acta.nl.
• Heb je vragen die te maken hebben met corona of de maatregelen? Stuur dan een e-mail naar coronavragen@acta.nl.

STUDIEKIEZERS
Heb je vragen als studiekiezer over de opleiding? Kijk dan eerst op onze website of je de informatie kan vinden op de onderwijspagina. Kom je er niet uit? Stuur dan een e-mail aan onderwijsbalie@acta.nl.

Als het niet mogelijk is om jouw vraag per e-mail te beantwoorden, dan vragen wij jou om een telefoonnummer te mailen. Een medewerkers van het onderwijsbureau neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op.

T: (020) 598 08 45 (bereikbaar tussen 12:00 en 13:00 uur, voor dringende vragen)
E: onderwijsbalie@acta.nl

POSTADRES
Gustav Mahlerlaan 3004
1081 LA Amsterdam

 

 

 

Afstuderen (bachelor en master) in corona tijd

Beste studenten,

Omdat de balie van het onderwijsbureau voorlopig nog steeds gesloten blijft kunnen studenten die willen afstuderen (bachelor en master) de aanvraag indienen per e-mail aan de onderwijsbalie@acta.nl

Aanvraag afstuderen Bachelor 

Bij de aanvraag voor de bachelor moet een ingevulde blauwe kaart (zie bijlage Afstudeerkaart Bachelor tijdelijke procedure) digitaal meegestuurd worden. Een aantal handtekeningen van de blauwe kaart zullen worden opgevraagd door het onderwijsbureau (zie bijlage Afstudeerkaart Bachelor tijdelijke procedure). De bachelor aanvragen is alleen mogelijk als alle studiepunten (179) van het bachelor programma zijn geregistreerd op ACTA/VUnet met uitzondering van Professioneel Gedrag. 

Het is momenteel nog niet bekend of de bachelor bul wordt opgestuurd of dat deze kan worden opgehaald op een afgesproken tijdstip. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met de examencommissie via

examencommissieonderwijs@acta.nl

Aanvraag afstuderen Master 

Bij de aanvraag voor de master moet een ingevulde groene kaart (zie bijlage Afstudeerkaart Master tijdelijke procedure) digitaal meegestuurd worden. Een aantal handtekeningen van de groene kaart zullen worden opgevraagd door het onderwijsbureau (zie bijlage Afstudeerkaart Master tijdelijke procedure).

De master aanvragen is alleen mogelijk als alle studiepunten van het master programma zijn geregistreerd op ACTA/VUnet.

Zoals jullie misschien hebben vernomen worden er op dit moment op zeer beperkte schaal buluitreikingen gepland. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met de examencommissie via

examencommissieonderwijs@acta.nl.

Deadline aanvragen afstuderen Bachelor en Master

Zie hieronder de lijst voor de deadlines. Na deze deadline worden de aanvragen afgehandeld door het onderwijsbureau. Een student die bijvoorbeeld op 1 november zijn kaart opstuurt wordt niet meer meegenomen in het judicium van 30 oktober maar zal in behandeling worden genomen in het judicium van 30 november. Dit heeft geen invloed op de afstudeerdatum want de afstudeerdatum is de datum van het laatst behaalde vak.

DATUM JUDICIUM
vrijdag  30 oktober 2020
maandag 30 november 2020
maandag 04 januari 2021
vrijdag 29 januari 2021
vrijdag 26 februari 2021
woensdag 31 maart 2021
vrijdag 30 april 2021
maandag 31 mei 2021
woensdag 30 juni 2021
vrijdag 30 juli 2021
dinsdag 31 augustus 2021

 

Vanwege de uitbraak van het coronavirus werken alle medewerkers van het onderwijsbureau thuis. Hierdoor is het onderwijsbureau niet telefonisch bereikbaar. Als je vragen hebt kun je een e-mail sturen aan de onderwijsbalie@acta.nl

 Lukt het ons niet om jouw vraag per e-mail te beantwoorden, dan zullen wij jou vragen een telefoonnummer te e-mailen en nemen wij telefonisch contact met jou op.

Voorlichtingsvideo

In deze voorlichtingsvideo wordt in het kort uitgelegd waarvoor je als student terecht kunt bij de Onderwijsbalie.

Bekijk de video